O nama

MEP inženjering d.o.o. je tvrtka osnovana 2013. god. Osnivač, vlasnik i direktor tvrtke je Danijel Zolić dipl.ing.stroj., iza kojeg stoji bogato 7-godišnje iskustvo u projektiranju procesnih i energetskih postrojenja, naftne industrije (u rafinerijama, terminalima i sl.) te također 5-godišnje iskustvo u vođenju investicija obnovljivih izvora energije, obrade otpada i sl., koje stjecao u tvrtki Agrokor Energija d.o.o. koja je sastavni dio koncerna Agrokor d.d.


Stojimo na raspolaganju za sve vrste strojarskih projektiranja i nadzora. Investicijski inženjering i tehnički konzalting naša su uža specijalnost. Tvrtka je bazirana na obnovljive izvore energije te nudimo konkretna rješenje po pitanju istih, sve prema zahtjevima klijenata. Za sve informacije i pitanja obratite nam se s povjerenjem!

Misija

Naša misija je, razvijanje na domaćem i stranom tržištu kvalitetnom uslugom te adekvatnim poslovnim i tehničkim rješenjima, biti investitorima od značajne pomoći pri povećanju efikasnosti kako investicijskih tako i operativnih troškova (kao i smanjenju istih), a samim time i podizanje konkurentnosti na tržištu.

Studije enrgetske učinkovitosti, isplativosti i izvodivosti, analiza dokumentacije, troškovnika, predračuna, tehnička savjetovanja...dragocjeni savjeti, neophodni za početak!

Tehničko savjetovanje

Energetska postrojenja, procesna postrojenja ili sustavi klimatizacije...naš tim ima znanje i iskustvo izrade projekata koji zadovoljavaju najstrože standarde struke!

Projektiranje

Mep Inženjering, kao dragocjen i nužan element iz palete svojih usluga (kojim se osigurava uspjeh izvedbe projekta), nudi i stručni, projektantski i financijski nadzor pri izgradnji

Nadzor

Izrada izvedbenog plana, kordinacija radova, kompleat inženjering...samo je dio aktivnosti obuhavčenih ovom uslugom, neophodnom pri svakom velikom projektu.

Inženjering i usluge

mep 1

MEP INŽENJERING d.o.o.
Kolara V 24
35000 Slavonski Brod
Tel: +385 35 550 220
Fax: +385 35 550 230
www.mep-inzenjering.hr