O NAMA

MEP inženjering d.o.o. je tvrtka osnovana 2013. god. Osnivač, vlasnik i direktor tvrtke je Danijel Zolić dipl.ing.stroj., iza kojeg stoji bogato 7-godišnje iskustvo u projektiranju procesnih i energetskih postrojenja, naftne industrije (u rafinerijama, terminalima i sl.) te također 5-godišnje iskustvo u vođenju investicija obnovljivih izvora energije, obrade otpada i sl., koje stjecao u tvrtki Agrokor Energija d.o.o. koja je sastavni dio koncerna Agrokor d.d.

Čime se bavimo?

Stojimo na raspolaganju za sve vrste strojarskih projektiranja i nadzora. Investicijski inženjering i tehnički konzalting naša su uža specijalnost. Tvrtka je bazirana na obnovljive izvore energije te nudimo konkretna rješenje po pitanju istih, sve prema zahtjevima klijenata. Za sve informacije i pitanja obratite nam se s povjerenjem!

Koja je naša misija?

Naša misija je, razvijanje na domaćem i stranom tržištu kvalitetnom uslugom te adekvatnim poslovnim i tehničkim rješenjima, biti investitorima od značajne pomoći pri povećanju efikasnosti kako investicijskih tako i operativnih troškova (kao i smanjenju istih), a samim time i podizanje konkurentnosti na tržištu.